Οδηγίες συσκευασίας

Φροντίστε το μέγεθος της συσκευασίας να είναι ανάλογο με το περιεχόμενο της για να αποφευχθούν τυχόν φθορές και επιπλέον χρεώσεις
Βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία που θα χρησιμοποιήσετε διασφαλίζει την ακεραιότητά του .
Χρησιμοποιείστε ειδικά υλικά για την αποφυγή κραδασμών, προκειμένου να μην κινείται το περιεχόμενο της αποστολής σας. Τα εύθραυστα είδη είναι απαραίτητο να τοποθετούνται στο μέσο της συσκευασίας και να μην έρχονται σε επαφή με τις πλευρές της.
Οι ετικέτες Εύθραυστο και Προσοχή εξυπηρετούν μόνο πληροφοριακούς σκοπούς.
Χρησιμοποιείστε ταινίες συσκευασίας γα να σφραγιστεί η αποστολή. Να θυμάστε ότι οποιαδήποτε αποστολή είναι πιθανόν να ανοιχτεί για έλεγχο από τις αρχές, για το λόγο αυτό μην τοποθετείτε υπερβολική ποσότητα ταινίας γύρω από την συσκευασία της.
Φροντίστε τα υγρά να είναι σε δοχεία που δεν παρουσιάζουν διαρροές και σφραγισμένα σε πλαστική σακούλα.
Τυλίξτε τα μικρά είδη με χαρτί.
Σας αναφέρουμε ότι η GRCS courier δε φέρει ευθύνη για τη μη σωστή συσκευασίας των δεμάτων σας. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει ότι η συσκευασία του είναι κατάλληλη για την διεκπεραίωση της αποστολής.

Η εταιρία

Η GRCS courier δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών ,των διεκπεραιώσεων και των εισπράξεων. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολυετή πείρα και κύριος στόχος μας από την αρχή ήταν η συνέπεια.
Η GRCS courier αναλαμβάνει κυρίως διακίνηση εγγράφων και μκροδεμάτων με ταχύτητα και ασφάλεια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Έχοντας στην διαθεσή μας εξειδικευμένους συνεργάτες, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την μεταφορά των αποστολών σας.
Εξασφαλίζουμε την απόδοση των αντικαταβολών και των εισπράξεων σας  την επόμενη εργάσιμη ημέρα διατηρώντας την ρευστότητα της επιχείρησής σας.
Μέσα από αυτή την πορεία ήρθε και η εξέλιξη να μας δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.
Το πελατολόγιο της GRCS courier αποτελείται από τα εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων  μεγάλα e-shop , εμπορικές και ασφαλιστκές εταιρίες,πολυεθνικές και οργανισμούς.Στην βάση μας όμως υπάρχουν και αρκετές επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους που η GRCS courier αποτελεί τον πιο αξιόπιστο καθημερινό συνεργάτη.
Σήμερα η GRCS courier είναι η ιδανική επιλογή για την επιχείρηση ή τον απλό καταναλωτή, που ζητά αποστολές με ταχύτητα, ασφάλεια και συνέπεια. Γιατί μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας έχουμε δημιουργήσει καινοτόμες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της "νέας αγοράς" που απαιτεί συνέπεια και υπευθυνότητα.